• Mobil Uyumlu Web Tasarımı

    Ostim Web Tasarım, firmanızın ihtiyacı olan web siteleri ve web uygulamalarında
    mobil cihazlarda yüksek performas sergileyen ziyaretçilerinizi yormadan aradığı içeriğe ulaşmasını sağlayan,
    kullanıcı dostu, hem yazılı hem görsel olarak optimize edilmiş, doğal aramalarda başarı saglamak için tasarlanmış mobil web tasarımları sunmaktadır.

  • Neden Ostim Web Tasarımı ?

    DeepSoft Web Paketleri,
    20 yılı aşkın süredir Ostim ve İvedik sanayi bölgesinde edindiğimiz müşteri deneyimleri ile hazılanmış olup,
    İthalat, İhracat ve İmalat yapan firmaların ihtiyaçları göz önünde bulundurulmuştur.

  • Türkçe İçerik Yönetim Paneli

    Ostim Web Tasarımı ile almış oldugunuz bütün web tasarımlarında;

    İçerik yönetim panelleri ve Hosting yönetim panelleri DeepSoft markası ile ürettiğimiz
    tümü ile kendi yazılımlarımız olan Türkçe yönetim panelleri aracılıgı ile yönetilmektedir.

  • Hızlı Ve Güvenli

    Güvenlik sertifikasına sahip ve hızlı açılan web sitelerine sahip olmak
    doğal arama sonuçlarında başarı elde etmek istiyorsanız dikkat etmeniz gereken hususlar arasında yer almaktadır.

    Web sitenizin tasarımı sırasında ve sonrasında mutlaka hız testlerini incelemenizi öneririz !

    Yavaş yüklenen web tasarımları;
    ziyaretçilerin sayfada kalma süresini ve arama motorların ilk sayfada kalma olasılığınızı yitirmenize yol açar.

Web tasarım Ostim
 

Ostim firması olarak Ankara’da hizmet veren DDG Bilişim’dan SEO, Google Ads ve Web Tasarım Hizmeti alabilirsiniz. Ankara Batıkent bölgesinde bulunan firmamızı ziyaret edebilirsiniz. Siz değerli müşterilerimiz için kurumsal web sitesi, kurumsal seo ve kurumsal reklam danışmanlığı sunmaktayız. Her zaman en uygun ve ekonomik dijital hizmet sunmaktayız. Profesyonel ve hızlı çözümler sunarak sizlere yardım etmekteyiz.
 

 

Ankara web tasarım firması olarak Ankara genelinde her bölgeye hizmet sağlamaktayız. Web tasarımcı arıyorsanız adresiniz biziz. Responsive mobil uyumlu, size özel tema paketi sunmaktayız. Eğer isterseniz firmanız SEO dediğimiz arama motoru optimizasyonu ile sitenizi ilk sayfalara taşıyabiliriz.

Ostim Web Tasarım Yapan Firmalar

Çevrenizde ostim web tasarım yapan firmalar birden çok bulunmaktadır. Profesyonel internet sitesi yapan firma arıyorsanız kesinlikle tercih biz olmayız. Eğer siz bu yazıyı okuyabiliyorsanız biz işimizi başarmışız demektir. Müşteri memnuniyeti her zaman bizim için önemlidir. Müşterilerimizi istek ve ihtiyaçlarına uygun web tasarım hizmeti sunmaktayız.

SEO Hizmeti Veren Firmalar Ostim

Web sitesi tasarımına ek olarak kurumsal firmalar için arama motorlarında üst sıralarda listelenmesi oldukça önemlidir. Web Tasarım Ostim olarak Search Engine Optimization (Arama Motoru Optimizasyonu) yani SEO Hizmeti ile arama motorlarında web sitesi sıralamalarında reklamsız doğal sonuçlarla yani organik olarak üst sıralarda olmak ister misiniz?

Ostim SEO Hizmeti veren firmalar arasında yer alan DDG Bilişim, Ostim bölgesinde yer alan müşterilerine uyguladığı SEO Taktikleri ile müşterilerinin kazançlarını artırmayı başarmıştır.

Yaptığımız web sitelerimizi her zaman SEO Dostu olduğundan dolayı aramalarda daha kolay bulunursunuz. Böylece potansiyel müşterilerinize ulaşmanız daha da kolaylaşıyor.

Google Ads Danışmanlığı Ostim

Size özgün web tasarım hizmetlerimiz ile birlikte uzman kadromuzla Google Ads Reklam Danışmanlığı ile sizlere müşteri kazanımı hedeflemekteyiz.

Ostim Google Ads Danışmanlığı veren firmalara arasında yer alan DDG Bilişim, sizin ve firmanızın kalite puanlarını artırmak ve doğru anahtar kelimeler ile en düşük maliyetle Google Reklam alanlarında en üst sırada çıkmanız hedeflenmektedir.

DDG Bilişim’da her şey şeffaf olarak yapılmaktadır. Tablet ve Telefonunuza indirdiğimiz Resmi Google Ads ( İOS – Android ) uygulamasını ile sizlere hizmet vermekteyiz. Bu sayede firmanızın gerçek anlamda ne kadar bütçe harcadığını ve hangi anahtar kelimeler ile tıklanma aldığınızı çok rahat bir şekilde görmektesiniz. Amacımız cironuzu artırmak siz kazanın ki bizde kazanalım.

Ostim E-Ticaret Web Sitesi Yapan Firma

Web Tasarım Ankara ajansımız bu çalışmalarıyla firmanızın kurumsal kimliği desteklenir ve müşterileriniz size daha kolay ulaşır. Ayrıca E-ticaret web sitesi alanında da sizlere destek vermekteyiz. E-ticaret web sitesi paketlerimiz ile sizlere ve müşterilerinize kesintisiz ve sorunsuz e-ticaret hizmeti sunmaktayız.

Son zamanlarda yayılan zararlı virüs ve mikroplardan dolayı artık herkes e-ticaret sektörüne yönelmeye başladı. Sizde işinizi büyütmek istiyorsanız. Nereden nasıl başlayacağınızı bilmiyorsanız. O zaman fikirlerinizi ve hayallerinizi hemen bize danışın ve ekonomik fiyata kaliteli hizmet almak için +90 (312) 385 45 48 numaralı telefondan daha detaylı bilgi ve randevu talebinde bulunabilirsiniz.

Web Tasarım Fiyatları Ostim

Ankara Web Tasarım Fiyatları – Bütçenize uygun ekonomik web tasarım ve reklam projeleriniz için yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçmek. Her zaman söylediğimiz gibi amacımız beraber büyümek bu sayede ise hepimiz kazançlı çıkmaktayız.

Web Tasarım Ostim, Ostim SEO Hizmeti, Ostim Google Ads Danışmanlığı ve Ostim E-Ticaret Sitesi konusunda aradığınız uzman ekip ve en uygun fiyatı veren firmayız.

Aklınıza takılan sorular için, ister buyurun siz gelin istersiniz biz gelelim ve size tecrübelerimizi aktaralım. Tüm bu çalışmalarla sektörde bulunan diğer rakiplerinizin önüne geçeceksiniz.

Whats App Mesajı Gönder
+90 (850) 203 30 20

×